观塘作为好多打工仔每日奔波嘅地方,区内自然伴随着唔少高质素嘅食堂,呢间Flames绝对系观塘食西餐嘅不二之选👍餐厅夜晚仲配备live music,用餐环境非常之好气氛🥳Parma Ham 配 火箭菜 Pizza Pizza一上枱,已经被佢嘅卖相深深地吸引眼球😍Parma Ham 同火箭菜系绝配,Parma Ham咸香味十足,火箭菜独有苦苦地青青地嘅口感又好夹😁Pizza 饼底非常之软熟,绝对有令人想一食再食嘅冲动😋之前都听闻过Flames嘅Pizza系做得非常之出色,果然真有其事🤩慢煮鸡胸车厘茄香草酱扁意粉慢煮处理嘅鸡胸显得份外嫩滑😀本身我自己好钟意扁意粉嘅质地,加埋香草酱就最perfect喇😈香辣炸鸡呢度嘅炸鸡劲大份,份量远远超越一般餐前小食😝真正做到外脆内软,肉汁劲juicy,非常邪恶但实在太美味😈👻Flames Lemonade作为餐厅主打招牌嘅Lemonade😬炎炎夏日饮返杯,入口真系有阵透心凉嘅畅快感🤣
慢煮鸡胸车厘茄香草酱扁意粉
香辣炸鸡