2020-06-12
观塘呢间黄店系Lunch Hour真系有排排队. 而佢既食物,个人认为性价比亦算唔错餐厅Lunch menu 经常会转,不过都不外乎Burger, 意粉及All Day Breakfast. .1️⃣ 蚬肉元贝杂锦釜饭配和风炒野菜 $95定食份量都唔细!釜饭上有满满既蚬肉同元贝,食物落得一D都唔吝惜.而味道唔算好重, 蚬肉同元贝都好有鲜味,而海鲜既味道亦有融入釜饭内,整个饭既味道都好唔错! 另外仲有配和风炒野菜,令整个午餐都变得好有营养既感觉 .2️⃣火鸡肉片滑蛋芝士汉堡配薯角 $92汉堡上桌好大份!不过中间既肉只系火鸡片就有少少失色..感觉上唔系太抵. 不过佢既芝士滑蛋的确整得好唔错, 汉堡亦都够饱..3️⃣ Iced Latte/Coffee Dirty +$25 饮品跟餐只虽要加约$25, 所以都几抵饮. 咖啡味道不过不失但唔算好有惊喜..
1️⃣ 蚬肉元贝杂锦釜饭配和风炒野菜 $95
2️⃣火鸡肉片滑蛋芝士汉堡配薯角 $92