2024-06-18
星期六都有lunch set选择😚叫咗2个main,1个小食同1个梳乎厘班戟share😙#香煎姜黄汁比目鱼配薯蓉 🐟❣️Lunch set 可以拣汤或者田园沙律,拣左南瓜汤😌比目鱼煎得香滑,姜黄汁几特别容易入口😚有茄子/红萝卜/蕃茄仔/翠玉瓜/椰花菜同薯蓉😊营养均衡~HKD148(Lunch set)#软壳蟹明太子意粉 🍝🦀❣️意粉软硬度适中,带少少明太子味嘅微辣感,有少少甜既忌帘味浓郁😆fafafoodie几钟意,但朋友仔觉得甜咗啲🤪软壳蟹炸得香脆又咸香🤩HKD128#川味鸡软骨 🐥可以拣小辣或者唔辣😉软骨片细粒,炸得香脆,拣左正常辣度都唔会太辣🌶️川味唔算好重🙈好啱一路倾偈一路食😜HKD68#Mocha 🍫☕️Lunch set 可以半价加饮品,加咗个热朱古力咖啡,朋友仔表示好饮😊午餐+HKD21#伯爵茶珍珠梳乎厘班戟 🧋🥞超大份揗揗震打卡一流,梳乎厘班戟偏向似蛋糕质感,所以会比较饱肚😌珍珠软糯,伯爵茶酱香浓午餐+HKD88加一服务费#Four O Five Coffee & Eatery#fafafoodie_观塘
#香煎姜黄汁比目鱼配薯蓉 🐟❣️
HKD148(Lunch set)
#软壳蟹明太子意粉 🍝🦀❣️
HKD128