2024-09-13 173 浏览
骆驼漆大厦有超多餐厅,又有超多小店。系6楼差唔多最尽头,门口已经有个雪柜,放满好多好吸引嘅蛋糕,型格又舒服嘅设计同埋几大嘅空间。menu都好多款嘢食,于是行完街就嚟试依间café。 传统卡邦尼意粉 意粉好挂汁好香,蛋汁加埋芝士同香料更加好食,完全唔觉得腻。再加埋烟肉切得大大粒,煎到表层好脆,食落好香口,有咬口之余又好得意。 香煎澳洲草饲肉眼牛扒配薯蓉 超打卡able嘅摆盘,牛扒已经切好好贴心,上枱前仲已经加好盐同黑胡椒,另外仲比多咗一樽可以随口味加,但我觉得就咁已经好好食可以唔洗加。中间部分仲系粉嫩嘅颜色,肉味都好浓。薯蓉好creamy唔会腻都好好食。 仲加咗两杯饮品,跟餐可以减$15。冻朱古力同埋热焙荼鲜奶。 冻朱古力好浓郁,表层仲有可可粉。焙荼鲜奶唔止有靓拉花,饮落荼味好出,加埋鲜奶劲好饮。 而且重点要赞职员服务超好,好友善之余又主动问要唔要碟分碟食,又经常留意大家要唔要加水。 最后被menu上面嘅芝士奶盖绵花糖牛角包窝夫吸引咗,仲有一球雪糕,可以拣朱古力式者云呢拿,觉得好似云呢拿夹啲就拣咗佢。因为坐咗系水吧隔离,一整窝夫就闻到超香嘅味。 卖相已经好吸引,芝士奶盖同埋绵花糖都落得超

传统卡邦尼意粉

香煎澳洲草饲肉眼牛扒配薯蓉

仲加咗两杯饮品,跟餐可以减$15。冻朱古力同埋热焙荼鲜奶。

卖相已经好吸引,芝士奶盖同埋绵花糖都落得超多超丰富。窝夫焗到香脆,芝士奶盖好香浓,连埋窝夫加埋棉花糖超好食又唔会好腻。
2024-09-12
  • 芝士奶盖绵花糖牛角包窝夫