2018-10-21 156 浏览
返工最開心,就系老細欣賞我哋呢班細嘅努力同付出。所以今日上到嚟呢個party room到,對我嚟講呢都幾意義重大㗎。一入到去,嘩… 好骨子好企理。啲同事都已經當正自己屋企🤣,拎住個酒杯周圍傾下計吹下水食下嘢。而且要梳化有梳化,要高櫈有高櫈,絕對滿足到我哋唔同嘅需要😎作為一名無酒不歡嘅我, 第一時間就畀呢個迷你酒架吸引住。有番咁上下大嘅場地又有呢個選擇唔小既酒架,都咪話唔吸引呀!重點要再講多次真系選擇唔少㗎!!而且佢哋仲有唔同嘅杯形配返唔同種類嘅酒,呢個細心程度真系絕對值得加分😯睇緊個場有咩嘢食嘅時候,見到呢盤雕哂花嘅食物真系想講句,搞個party使唔使咁多功夫咁大陣仗呀!嚟食嘢仲可以欣賞下師傅嘅刀功都咪話唔吸引😍比較鐘意食甜品嘅我, 就唔同大家講咁多住啦! 終於到我開餐😋建議大家就算兩個人定三廿幾四十個人想搞party嘅話,呢度真系好正好relax,唔錯嘅選擇㗎