2018-10-21
返工最开心,就系老细欣赏我哋呢班细嘅努力同付出。所以今日上到嚟呢个party room到,对我嚟讲呢都几意义重大㗎。一入到去,哗… 好骨子好企理。啲同事都已经当正自己屋企🤣,拎住个酒杯周围倾下计吹下水食下嘢。而且要梳化有梳化,要高櫈有高櫈,绝对满足到我哋唔同嘅需要😎作为一名无酒不欢嘅我, 第一时间就畀呢个迷你酒架吸引住。有番咁上下大嘅场地又有呢个选择唔小既酒架,都咪话唔吸引呀!重点要再讲多次真系选择唔少㗎!!而且佢哋仲有唔同嘅杯形配返唔同种类嘅酒,呢个细心程度真系绝对值得加分😯睇紧个场有咩嘢食嘅时候,见到呢盘雕哂花嘅食物真系想讲句,搞个party使唔使咁多功夫咁大阵仗呀!嚟食嘢仲可以欣赏下师傅嘅刀功都咪话唔吸引😍比较钟意食甜品嘅我, 就唔同大家讲咁多住啦! 终于到我开餐😋建议大家就算两个人定三廿几四十个人想搞party嘅话,呢度真系好正好relax,唔错嘅选择㗎