2023-10-04
观塘工厦一向好多好野食 可惜佢地唔喺地铺位置 所以好多好味嘅小店都少左好多发展机会🥹 但大家不妨多花时间发掘工厦美食😆有日极早收工 去到呢间Cafe岩岩开 我就做左第一个客了😂 晨早流流食番个冰(因为𠮶日好早起身😢😢 又唔想食正餐🤣🤣).
🐷芋头芋圆冰 👅8/10 $62芋圆嘅口感好弹牙😆 同大量嘅芋泥一齐食🫦 仲有好多芋泥填充😆😆😆 口感好滑好绵密‼️‼️‼️而且芋泥入面加咗炼奶 奶味都几香 又同啲芋泥好夹~ 食完觉得好饱~ 2个人Share就岩岩好‼️就快糖尿病嘅小编觉得(小编好中意食甜野 但饮手摇要少甜 呢个系小编系KAM人食野态度🤣) 如果再加多啲炼奶 味道会更加正🤣
📍观塘兴业街16-18号美兴工业中心A座1楼C1室
. 🐷芋头芋圆冰 👅8/10 $62
The Parking Coffee & Food by Bliss Tea 📍观塘兴业街16-18号美兴工业中心A座1楼C1室