2019-06-05 255 浏览
又到观塘工厦觅食嘅时候,今次揾咗一间两兄弟开嘅西餐厅,都几就脚好容易就揾到。而且呢一间餐厅系免+1架,又可以坐好耐,如果想同朋友倾耐啲计嘅话,呢间餐厅都系一个唔错嘅选择👍法国🇫🇷粉迪加生蚝$50只生蚝好大只,好新鲜,好似可以食到海水味嘅感觉,融化左系我嘅口中、味蕾中🤤🤤法式焗田螺$92推介大家食法式焗田螺,因为呢个系怀旧菜式,比较多手工,同埋用秘制既田螺油,令人一试难忘😋😋喺出边都好少可以食到有咁多秘制酱汁嘅田螺,连啲薯蓉都好好味,如果可以嘅话我会选择一个人食晒成碟,唔同朋友share食🤣🤣龙虾白酒忌廉意大利粉$288呢个意大利面嘅酱汁我真系第一次试,味道相当特别,我觉得系几好味嘅,可能因为白酒令到意粉嘅味道变到有几种层次,都几值得一试嘅🤘🏻龙虾🦞🤩🤩🤩like it!!心太软配云呢拿雪糕🍦$58卖相好靓,食落都一流!😚心太软𠮶种冰火交融嘅口感真系令人难以抗拒🤤佢嘅外层香脆带点松软,暖暖嘅流心朱古力配云呢拿雪糕超级夹❤芝士蛋糕配绿茶雪糕$58芝士蛋糕都系花左心思摆盘,果种香滑渗到成个口都系🌸绿茶雪糕配埋一齐食,就多一种层次☺其他图片:铺头仲有其他嘢可以买架,有朱古力同cocoron 买

法国🇫🇷粉迪加生蚝$50只

法式焗田螺$92

龙虾白酒忌廉意大利粉$288

心太软配云呢拿雪糕🍦$58

芝士蛋糕配绿茶雪糕$58

其他图片:

铺头仲有其他嘢可以买架,有朱古力同cocoron 买。我哋都买咗啲黎试🤩🤩
  • 法式焗田螺