隐藏于工厦既高质寿喜烧小店,一直以黎评价都相当唔错。最近终于试到佢既晚市menu,非常丰富既一餐,CP值超高🔥❣️海胆蟹肉三文鱼籽蒸蛋第一道菜已经好吸睛🥹大大块海胆好鲜甜,蟹肉同三文鱼籽捞埋嫩滑蒸蛋,好丰富🫶🏻❣️刺身三品昆布渍赤虾同帆立贝相当有诚意,腌渍过令鲜味更突出,口感都更柔韧🫶🏻至于生蚝就不过不失❣️寿喜烧到最期待既肉肉环节🫶🏻可以试到三款唔同霜降和牛,最后可以自选加多一块。我同朋友都认为肉眼最好味,油脂好丰富入口即溶👍沙巴当肉质好爽弹,口感特别,我个人都几钟意。赤身油脂就最少,冇咁漏,同时肉味最浓。成个过程有专人帮手煮,关西风既煮法更加激发到油脂香味。但我觉得寿喜烧酱汁太甜,配上油脂丰富既肉比较容易腻。❣️天妇罗配蟹膏蟹肉沾乌冬食到呢度已经觉得有啲饱,点知仲有大份天妇罗同乌冬😂食完真系捧住个肚走天妇罗有虾,南瓜同蕃薯,整体不过不失,炸得更干身会更好。乌冬口感太淋,蟹膏蟹肉沾酱好浓郁,几好味。❣️舞茸海鲜汤好refreshing好好味。食到好漏饮返碗当堂焕然一新。里面仲有蚬同贝柱。❣️焦糖布丁嫩滑扎实既口感,鸡蛋味几香,甜度适中,最后竟然成个食得晒🤣呢个dinner既质素绝对对得住价格,肉

❣️海胆蟹肉三文鱼籽蒸蛋

❣️刺身三品

❣️寿喜烧

❣️天妇罗配蟹膏蟹肉沾乌冬

❣️舞茸海鲜汤

❣️焦糖布丁
嫩滑扎实既口感,鸡蛋味几香,甜度适中,最后竟然成个食得晒🤣

呢个dinner既质素绝对对得住价格,肉类品质不在话下,其他菜式都感觉到有诚意。非常推荐大家黎试下。