2018-08-12
星期五放工就过嚟食 近近地环境又够大😚白酒蚬肉意粉有罗宋汤,有前菜沙律,仲有埋个意粉。罗宋汤大大碗,清清地都几啱饮。白酒蚬肉嘅蒜蓉味好重,一上碟就已经闻到蒜蓉香,意粉捞埋啲蚬肉同白酒,意粉好香,意粉质地煮得啱啱好,唔会太硬同软。入面啲杏鲍菇都有好香嘅蒜蓉味。水牛芝士番茄沙律🥗水牛芝士同蕃茄围成一个圈,沙律菜新鲜,捞埋芝麻酱,都唔错。水牛芝士圆辘辘,成个波咁都几得意。芝士焗西兰花其实都几大碟,西兰花🥦有好多芝士围住,识落会有啖啖的芝士咸味同西兰花,连啲杏鲍菇都会有芝士味,焗完嘅芝士更加突出佢嘅咸味。蜜糖鸡翼$38有六只鸡翼,每只鸡翼都好大只,感觉好抵食,啖啖都系肉,蜜糖嘅味道不过不失。青柠绿茶🍵次次黎cafe,都好钟意饮茶,最钟意嘅玫瑰花茶𠮶日冇货,就叫咗青柠绿茶🍵。估唔到味道唔错,饮落去有青柠嘅香味,清新既感觉。
白酒蚬肉意粉
水牛芝士番茄沙律🥗