餐厅前身系⭐️连续五年获米芝莲推介⭐️嘅上环传统泰菜餐厅“Moon Thai”😋新餐厅加上fusion款式,而且装潢好大好新,有北欧Cafe嘅感觉💖叫咗两份brunch,Egg Benedict同All Day Breakfast,试吓点样将西餐同泰菜融合一齐👀🍳Egg BenedictSourdough面包涂咗牛油果酱🥑,水煮蛋🥚一切开即时流出爆浆蛋汁,同传统既版本唔同既系荷兰汁上加左泰国口味既辣,呢个配搭出奇地合拍!呢只辣我唔食得辣嘅都接受到😊另外仲配埋烤菠萝🍍面层焦香,而且好甜好好食!🍳Thai All Day Breakfast泰国版嘅全日早餐,有泰式鸡肉粥、沙嗲串烧、Sourdough面包、烟肉、杂菌同煎蛋😍值得一赞鸡肉粥,粥底鸡味浓郁入味而且鸡肉一啲都唔韧,好滑嫩🍳虾炒金边粉🤩炒得好有镬气,配上酸酸地嘅酱汁,啲虾都好足料好大,食到停唔到😊🧋泰式脏脏奶茶 (推介)奶味好重,而且口感好幼滑!

🍳Egg Benedict

🍳Thai All Day Breakfast
值得一赞鸡肉粥,粥底鸡味浓郁入味而且鸡肉一啲都唔韧,好滑嫩

🍳虾炒金边粉

🧋泰式脏脏奶茶 (推介)
奶味好重,而且口感好幼滑!