今日黎到观塘工业中心一间楼上cafe,一入去已经觉得店舖装修好靓,木系cafe好啱打卡!而且下午时间有啲阳光晒入黎感觉好舒服😚😚😚🔻伯爵茶柠檬英式松饼配手作亚麻籽牛油 $48呢个松饼热食,出面嘅皮焗到好脆,都几重伯爵茶味,而且食到咸咸地有啲盐,将啲牛油搽落去个松饼度好正🤣🔻亚麻籽粗粒花生酱香蕉纯粹吐司 $98呢个吐司个样好吸引,块吐司焗到好脆,上面条蕉面头仲有一层焦糖😍😍中间夹埋啲粗粒花生酱好好食呀☺️🔻大炙腐乳野菌味噌饭团 $78呢个饭团都系热食,都整得几实,啲饭冇散晒出黎,中间食到啲菇,同埋真系食到腐乳味🤣不过略嫌紫菜唔够脆😛🔻饮品方面就叫左杯柠檬咖啡冰梳打 $58,跟餐仲有热荞麦茶,唔怕食到好济😆食物高质又啱晒打卡,环境又舒适,强烈推介👏🏼👏🏼
伯爵茶柠檬英式松饼配手作亚麻籽牛油 $48
亚麻籽粗粒花生酱香蕉纯粹吐司 $98