观塘呢排又开左间环境非常唔错嘅餐厅,风格系日式酒厂水车轮装修,位置宽阔,空间都好大,餐厅仲有好大透明玻璃窗,视线明亮,仲有露台位置,摆左好多植物🌳🪴打卡都一流👍好惬意!室内有两间好大嘅VIP 房,可容纳12人,除左好大张餐台,仲有好大一张沙发🛋️非常适合家庭聚会或者公司聚会!Lunch Menu 都几多选择,主打日式西餐🍽餐茶属于自助形式,可以无限添加 ✌️🍴西班牙黑毛猪叉烧饭定食 HKD 128套餐有沙律🥗同味噌汤,用黑毛猪黎整叉烧相比平时食开既口感更厚实有咬口,肥瘦均匀👌🏻叉烧汁甜味适中食落都冇咁腻,而白饭用上日本米饭,粒粒分明,单食就已经好软绵,加只日本生鸡蛋,系饭中间会有蛋汁流出 用黎捞饭真系一流😋炉烧美国牛腹扒阿根廷香草汁🥩🌿$168牛腹扒我系拣左7成熟,烧的表面有啲香脆,肉质鲜嫩多汁,沾一啲香草汁,真系好好味👍

Lunch Menu 都几多选择,主打日式西餐🍽
餐茶属于自助形式,可以无限添加 ✌️

🍴西班牙黑毛猪叉烧饭定食 HKD 128

炉烧美国牛腹扒阿根廷香草汁🥩🌿$168