2023-07-07
完全被哩度嘅环境惊艳到😍无谂过系观塘地舖会出现日本校园电影场景嘅餐厅🤩 净系布置同氛围都已经系够晒特别,作为日本迷小编去到都忍唔住丧打卡😆📸 加上每个角落都好阔落,系咁舒适嘅环境下食物都有质素,整体体验相当满意👍🏻大部份餐枱以课室书枱做设计,仲真系有柜桶,令小编谂返以前喺柜桶揿电话嘅年代😂 另一边有陈列架摆放日本杂志,仿似嚟到日本校园小卖部,又有另一番味道😎《 自家制味噌慢煮和牛面烦定食 》 $168《 鳗鱼大阪烧配酱油溏心蛋叉烧汤鸟冬 》 $148 4 / 5𝘓𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 以同区黎讲价钱略为进取,不过睇得出全部都心机菜式😌 例如前菜两款,有带子裙边、腌菜等,好有住家感觉,调味温和👍🏻主角大阪烧亦好足料,厚身之余蛋香突出,加上鳗鱼汁同鳗鱼汁更加和风😋 不过叉烧汤乌冬就相对显得单调,而且面质欠弹性,如果转过个面底应该会好啲🤔另外加钱要左两罐日本直送果汁,更加有置身日本校园感觉~ 总括而言环境一流有风味,食物中上,都有心思👍🏻———————————————🏠环境舒适度:💛💛💛💛💛👅舔脷回头度:💛💛💛💛📸打卡able度:💛💛💛💛🙇🏻♀️服务满意度 :💛💛💛——————————————
《 自家制味噌慢煮和牛面烦定食 》 $168
———————————————