呢间日本餐厅位于观塘,质素唔错!餐厅提供单点同埋套餐,今次试咗几款,感觉几新鲜。野菜牛肉锅 🍲份量十足,好多牛肉!🥩蔬菜都好新鲜爽脆🥬🥦🥕,汤底够鲜甜,暖笠笠咁饮落肚几舒服😌德美海胆鱼生饭 🍣呢个真系必试!🍣三文鱼🐟油甘鱼🐟都好新鲜,厚切又肥美,入口即溶!仲有海胆😋,虾籽🦐鱼籽🐟同熟虾🍤,口感丰富!米饭粒粒分明🍚,食材用料算唔错,套餐性价比更高。加州卷 🍣普通嘅加州卷,胜在新鲜,味道唔错👍七味烧鸡肾 🐔鸡肾烧得啱啱好,外脆内嫩,七味粉辣味同鸡肾鲜味几夹🔥🌶️临尾仲送甜品德美寿司 (裕民坊YM²) 🤩📍观塘协和街33号裕民坊YM² 3楼310号舖______________________________唔好走住,记得follow 我个同like依个post______________________________

野菜牛肉锅 🍲

德美海胆鱼生饭 🍣

加州卷 🍣
普通嘅加州卷,胜在新鲜,味道唔错👍

七味烧鸡肾 🐔
鸡肾烧得啱啱好,外脆内嫩,七味粉辣味同鸡肾鲜味几夹🔥🌶️

临尾仲送甜品

德美寿司 (裕民坊YM²) 🤩
📍观塘协和街33号裕民坊YM² 3楼310号舖

唔好走住,记得follow 我个同like依个post