2022-10-11
属于我俩既纪念日 当然要揾间浪漫、有气氛嘅餐厅撑吓枱脚💕以前喺观塘返工 多数都系白天先会喺度出现 今晚嚟到海傍 完完全全比呢间餐厅吸引到 原来夜晚会有咁多灯饰 灯饰俾人一种舒服、宁静嘅感觉🥰天气凉爽 我哋坐咗喺外面吧枱位置 望住邮轮码头🛳叫咗一个素肉千层面 蕃茄酱汁味道浓郁 千层面软硬适中 素肉嘅口感真系呃到我😝有啖啖肉嘅感觉 而且外层焗到好香口 正!另外仲要左一个烧西班牙黑毛猪架 好厚肉呀🐷卖相好靓 咬落去肉汁丰富 肉质都嫩滑 搭配左苹果蓉 可以减低罪恶咁🍎最后我哋仲要左两杯饮品 分别系Passion Fruit Squash 同 Mixed Berries Mojito🍸甜甜酸酸咁 好清新 坐喺海边静静地两个人倾吓计 愉快嘅一晚😇