2024-05-27
观塘海滨公园旁边有一间好吸睛嘅玻璃屋,入夜嘅时候开晒灯饰好靓好浪漫💕 打卡饮酒倾吓心事都好适合!有得拣室内或室外座位,部份日子仲有live music表演欣赏,嚟饮返杯拍吓拖吹吓海风劲chill!▫️餐厅自家制餐包,热辣辣好好食🥰▫️西班牙小辣椒 $68-第一次食西班牙小辣椒,估唔到一啲都唔辣,有少少似食紧青椒,加咗黑椒同埋盐咬落去脆脆地,用嚟𩠌酒唔错几好味😋▫️日本花鱼一夜干饭 $220 ⭐️-必食推介🫶🏻 非常厚肉同大条嘅花鱼一夜干,用咗香草🌿黑椒&盐腌过鱼皮,烧到鱼皮好香口,鱼肉仲系嫩滑而且厚肉,鱼骨都唔算好多。-花鱼下面系镬仔饭,有少少似煲仔饭有饭焦香,惹味👍🏻▫️烧法国鸭胸 $198-厚切又软嫩嘅烧鸭胸,口感唔错👍🏻配菜有烧南瓜、大啡菇、炸薯角等等。配上烧汁味道几好。🍺Love Craft The Deep Ones (Cold IPA) $88🍸Vegan Sangria $98(Cranberry Juice, O.J, Pineapple, Grenadine Syrup, Vodka)-我想饮杯果味较浓嘅Cocktail,最后店员员建议我将呢一杯Mocktail加酒💕 有好多只
▫️餐厅自家制餐包,热辣辣好好食🥰
▫️西班牙小辣椒 $68
▫️日本花鱼一夜干饭 $220 ⭐️
-花鱼下面系镬仔饭,有少少似煲仔饭有饭焦香,惹味👍🏻
▫️烧法国鸭胸 $198
🍸Vegan Sangria $98
-我想饮杯果味较浓嘅Cocktail,最后店员员建议我将呢一杯Mocktail加酒💕 有好多只水果香味,蔓越梅味较重,仲有水果片可以食,好适合女士👩🏼