2024-06-17
事日放假同朋友系观塘APM shopping完, 当然就要揾下好野食啦, 今次就黎到呢间写意的澳洲式西餐厅晚膳, 呢到环境以浅木色为设计主轴, 灯光柔和, 感觉舒服, 黎到时候6点几, 已经好多人系度晚饭, 坐多阵, 已经full house, 见到隔离枱啲食物款式好吸引, 好肚饿, 快啲叫野食~*意式辣肉肠薄饼 ($158)先黎个手工Pizza先, Pizza材料有俄勒冈菜, 辣沙乐美肠、意大利辣肉肠酱、型马札诺蕃茄及马酥里拉芝士, 食落辣辣地好惹味, 满满的芝士很香口, 饼皮又软熟, 份量都好大吓, 满足到喜欢食薄饼的朋友, 好食!* 10安士肉眼扒配忌廉薯蓉 ($268)肉眼扒我要左medium, 要赞一赞真系做到, 肉质keep到有小小红, 扒既外面就煎得好香,入面锁住左肉汁,入口juicy,有浓郁的牛味, 配埋个烧汁调味,提升左味道,薯蓉亦都好滑不会太漏, 正~*Fruit Garden (Mocktails) - $68(cranberry juice, orange juice, pineapple juice, passionfruit puree, ginger al
意式辣肉肠薄饼
10安士肉眼扒配忌廉薯蓉
(cranberry juice, orange juice, pineapple juice, passionfruit puree, ginger ale)
混合左几种的不同生果果汁, 饮落小小酸酸地, 夏天饮好清凉~
整体用餐愉快满足, 食物质素有惊喜,服务良好, 会再次回访~
Fruit Garden