2022-11-21
臻味猪扒酸辣米线地址: 观塘联安街9-15号永毅大楼地下C舖#yauyau_观塘呢间猪扒米旺到可以喺观塘开三间分店,今次就到我嚟食佢啦。🥵🌶️🍲秘制猪扒酸辣米线 $42佢嘅猪扒唔会炸到好干,煮之前应该有腌过同埋会不断拍打佢先可以做到咁嘅效果,酸辣汤底配上葱花同埋花生令米线相当开胃,米线软硬适中,如果唔钟意食辣可以叫辣另外上。佢嘢饮有时系正价,大家要问清楚,钟意食辣嘅朋友就唔好错过啦。味道: 4/5服务: 3/5环境: 3/5番兜: 4/5#观塘美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #米线 #观塘米线 #臻味猪扒酸辣米线
地址: 观塘联安街9-15号永毅大楼地下C舖
#yauyau_观塘
呢间猪扒米旺到可以喺观塘开三间分店,今次就到我嚟食佢啦。
🥵🌶️🍲秘制猪扒酸辣米线 $42
味道: 4/5