2017-06-22 112 浏览
去观塘行街,系apm见到间间餐厅都好多人等位,唔想等就去D工厦揾食啦.....行行下就见到呢间,未试过,就比个机会佢!!间餐厅有两个投影机,播紧D动画,而个场几安静,同朋友倾计一流。我地两个人就叫左个二人套餐。有汤有甜品,咩都有。个头盘系法色田螺焗薯。佢个薯溶有好香既田螺同牛油香味,而田螺唔会焗得太耐,有口感,唔会太软身!到主菜啦! 有两个既。第一个系极上和牛汉堡配薯角。佢个burger好脆,用刀cut落去卜卜声,听见都兴奋阿! 而佢个和牛好多汁,食落唔会太干,配埋佢个生菜、洋葱一齐食,口感好丰富。D肉汁出紧黎阿!另一个主菜系大虎虾龙虾汁意粉。成碟野龙虾味好重,D意粉索哂虎虾既味道,就咁食意粉都已经好香! 而个虎虾够哂大件,外面煎得好香。之后就有两个跟餐既甜品同埋野饮。我会推荐上面个个咖啡味tiramisu , 因为佢成件野都好滑,好香咖啡味,最重要系唔太甜!食左咁多野两个人440蚊, 唔错阿!
我地两个人就叫左个二人套餐。有汤有甜品,咩都有。

D肉汁出紧黎阿!

之后就有两个跟餐既甜品同埋野饮。
食左咁多野两个人440蚊, 唔错阿!