今次已经系第二就食,仍然系觉得好惊艳,又可以望住啲厨整嘢食,又有景望下(虽然得楼景😂),而且啲嘢真心高质,仲要长期多人,前一日打来bk都未必有位你坐🤷🏻‍♀️烤焗野菌,菠菜,芝士,泰式花生沙律酱$82🥗无谂过一个沙律可以咁高质,除左菜名有嘅材料之外,仲加左莲雾,所以整体感觉系惹味得来又好清爽。神奇嘅系,隐约中会觉得沙律入面有核桃但实质系无嘅😂烟熏猪猪卡邦尼$110🍝好正宗嘅做法:唔用忌廉,用生蛋同芝士做汁👍🏻芝士脆片薄到简直神乎其技,成碟几乎系艺术品😳每一条意粉都包含左蛋汁,猪面肉同烟腩片嘅味道,够晒咸香。such a masterpiece👌🏻👌🏻👌🏻慢煮西班牙伊比利亚黑毛猪•咖啡香料$198🍖个猪食落入味之余系极香😌黑毛猪同香料味完全融合左,再点埋加左咖啡粉嘅香料,味道更有层次同风味👍🏻黑松露野菌炖饭$120🍄每一啖都充满黑松露嘅香味,成个炖饭好野菌味但又唔heavy,岩晒我vege-day嗌来食😍焦糖香蕉.雪糕.法式多士$92🍞暖笠笠嘅法式多士,配焦糖香蕉同雪糕,直头系冰火两重奏🔥虽有多士overcooked左少少,但都无影响呢份’完满’嘅感觉🥰

烤焗野菌,菠菜,芝士,泰式花生沙律酱$82🥗

烟熏猪猪卡邦尼$110🍝