一入餐厅见到有人边弹结他🎸边唱歌🎤。问店员先知原来逢星期四、六晚上6点半至8点半会有人busking,一边听歌一边叹咖啡☕️,正呀!大家mark实日子黎啦!呢度嘅餐牌同一般餐牌唔同,有喺每一道菜旁边列明卡路里和蛋白质,啱晒注重健康嘅人士👍🏻。❤️Baked Salmon with Mentaiko明太子汁烤三文鱼扒配古斯米入面有三文鱼扒、古斯米、枝豆、粟米、芦笋、明太子三文鱼扒啖啖肉,够新鲜带鱼嘅鲜甜味👍🏻。古斯米质地较松散,口感特别。重有枝豆、粟米和芦笋等蔬菜,感觉健康。❤️Crab Meat Cherry Shrimp with Spicy Tomato Vermicelli蟹肉樱花虾香辣蕃茄忌廉冬粉蟹肉、樱花虾、车厘茄、辣椒、冬粉真系辣辣地。冬粉即系粉丝。有蟹肉、樱花虾、车厘茄等,口感十分丰富😋。❤️Caffe Mocha (small, fruity blend, whole milk)朱古力咖啡面上有拉花好靓~😍朱古力🍫的微甜和咖啡☕️的微涩互相平衡,刚刚好👍🏻。嗌左杯营养奶昔:❤️Moonrise (normal)暮光森林用黑莓、蓝莓、士多啤梨和脱脂奶整成呈紫色好靓👍🏻,饮落甜中带微酸

❤️Baked Salmon with Mentaiko
明太子汁烤三文鱼扒配古斯米
入面有三文鱼扒、古斯米、枝豆、粟米、芦笋、明太子
三文鱼扒啖啖肉,够新鲜带鱼嘅鲜甜味👍🏻。
古斯米质地较松散,口感特别。
重有枝豆、粟米和芦笋等蔬菜,感觉健康。

蟹肉樱花虾香辣蕃茄忌廉冬粉
蟹肉、樱花虾、车厘茄、辣椒、冬粉
真系辣辣地。
冬粉即系粉丝。有蟹肉、樱花虾、车厘茄等,口感十分丰富😋。

朱古力咖啡

嗌左杯营养奶昔:❤️Moonrise (normal)
暮光森林
用黑莓、蓝莓、士多啤梨和脱脂奶整成
呈紫色好靓👍🏻,饮落甜中带微酸。