2017-12-23 56 浏览
观塘都有唔少隐世食店,同同事收工念住试下新野,就试下呢间。间野主打系由298生蚝拼盘,见隔离枱都系叫呢样,仲有支酒送。可惜个日同事敏感唔食得海鲜,见都有唔少野食,就试下呢间野。我地拣呢个意式巴马火腿沙律作为开胃菜系唔错既选择,酸酸甜甜味道刚刚好,火腿同D酱汁配合得好好。我地仲嗌左呢个芝士牛油焗日本元贝,呢个元贝size都大粒,加埋芝士,棒棒!我地见呢度d pizza好似好吸引,就嗌左意大利辣肉肠pizza,呢度的pizza比较特别,似面包店个D长方形。望落去好普通,但食落唔错。饼底好脆,成个pizza几乎我一个食晒。 我frd想食炸物,所以就嗌左炸物拼盘4款,炸物拼盘拣左唐扬手羽鸡翼,炸流心芝士,黄金紫薯小丸子同纽西兰鱼手指。另外有一份蛋白黑松露酱,如果钟意黑松露的就会好钟意个酱,黑松露味超浓郁。推介紫薯小丸子同流心芝士,好食。最后就嗌左日本一口和牛粒。呢个和牛粒份量都多,不过佢切得太碎,如果无甘碎会开心d。同同事坐左2个钟,都几舒服,间野都几大,几适合同朋友聚会倾计食野。