2018-07-19
同朋友黎左一间隐世餐厅,呢到有少少难揾呀! 经过左都唔知道,呢道系喺个工业大厦既入面!入到去见到个环境都唔错,好有复古风!同朋友系到倾下计岩哂!呢到既食物都有好多选择,单点可以再加$68 转套餐, 或者可以叫2人餐都得!呢道仲有一个优惠系星期一至四晚上消费单点菜单满$300,就会送其中一款菜!所以我地最后系单点!巴拿火腿沙律个Parma Ham好好食呀!个沙律菜都系新鲜,份量都好多!2个人食岩岩好!Croquetas呢个小食系西班牙既传统小食黎! 佢入面有烟三文鱼、菠菜、白菌、芝士、炸薯球外层炸到金黄色, 入面既馅软绵绵!真系外脆入软!好味呀!😋我地加左$68转套餐个汤都几浓味,仲饮到好香既忌廉味😋呢个地中海式烩海鲜入面有蚬、鱼、虾、鱿鱼,煮得好入味!而且个份量都好足呀!Roasted Pork Rib in Spanish Style with Apple Jam & Mix Green呢个Rib 真系无得弹呀! d肉质唔会好干身 个bbq酱又好入味 仲要啖啖肉!值得推介👍🏻👍🏻
所以我地最后系单点!
巴拿火腿沙律
Croquetas
Croquetas
外层炸到金黄色, 入面既馅软绵绵!真系外脆入软!好味呀!😋
我地加左$68转套餐
个汤都几浓味,仲饮到好香既忌廉味😋
地中海式烩海鲜