2022-01-02 46 浏览
滚饺 (观塘).喜欢食物类别之一就系饺子,唔好饺我后面就食饺啦🥰💛呢到渌嘅煎嘅都有,仲有小食!. ▪️手拍青瓜/凉拌肉松皮蛋豆腐▪️.小食系我俩每次食野都会叫,青瓜就通常必叫清新下口腔开开胃。凉拌肉松豆腐好好食,够冻,肉松甜再配皮蛋香!.▪️双拼饺子🥟 韭菜猪肉煎饺•渌京葱猪肉饺▪️.呢到可以双拼一煎一渌饺,韭菜煎饺就不过不失正常发挥(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 但京葱猪肉饺呢个真系好特别嘅combination🥰 京葱好香,呢个配搭又几唔错. ▪️芝士粟米🌽猪肉煎饺•渌蒜芯鲜虾猪肉饺▪️.我俩完全迷上左芝士粟米饺,呢个真系好好食🤣另外我地仲叫左个好特别,蒜芯鲜虾猪肉!蒜芯包系饺子好特别,鲜虾原只好大粒!.饮品方面,有自家制樽仔奶茶!! 好香滑.📌 滚饺 (观塘)观塘开源道60号骆驼漆大厦三座9楼K号舖.环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
滚饺 (观塘)

喜欢食物类别之一就系饺子,唔好饺我后面就食饺啦🥰💛
呢到渌嘅煎嘅都有,仲有小食!

▪️手拍青瓜/凉拌肉松皮蛋豆腐▪️

▪️双拼饺子🥟 韭菜猪肉煎饺•渌京葱猪肉饺▪️

▪️芝士粟米🌽猪肉煎饺•渌蒜芯鲜虾猪肉饺▪️

饮品方面,有自家制樽仔奶茶!! 好香滑
📌 滚饺 (观塘)
观塘开源道60号骆驼漆大厦三座9楼K号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️