2024-04-15 297 浏览
最近同屋企人去咗观塘嘅京沪佳肴食饭,真心好满意!先讲下佢哋嘅招牌小笼包,真系值得一试!皮薄如纸,入面包住鲜嫩多汁嘅猪肉馅,每一口都有汤汁同猪肉嘅鲜甜味道🤤🤤 劲想叫多几笼🥹🥹再嚟就系香麻龙虾荳腐花,好特别!好好味!龙虾嘅鲜嫩肉质同香麻酱嘅浓郁味道结合得好好,加埋豆腐花嘅滑嫩口感,成个菜更加丰富有层次,私心最推荐依道菜!😋😋红烧鲍鱼鹅掌都好出色,鲍鱼嘅鲜香同鹅掌嘅软滑质感完美结合💓 老上海炒饭炒得香口,米粒饱满,配料丰富,真系令人食得好过瘾🥰金汤酸菜鱼同京沪香酥烤鸭都系我好钟意嘅菜式。金汤酸菜鱼汤底酸辣可口,鱼肉鲜嫩,令人食得好开胃。京沪香酥烤鸭就更加唔驶讲,片皮鸭一定系世一架啦🤪 外脆内嫩,肉质鲜美,可以自己食晒一笼😝如果钟意中式菜嘅就一定要嚟依间试吓😍
最近同屋企人去咗观塘嘅京沪佳肴食饭,真心好满意!

如果钟意中式菜嘅就一定要嚟依间试吓😍