2024-12-04 444 浏览
同朋友响观塘浦,三点三,又到下午茶时间,啱啱午餐又食得唔饱,再去揾下食先。睇睇餐牌,呢个时间叫午餐可以减$30,即叫啦。 拣左两个餐食意式巴马火腿软芝士法包Parma Ham Soft Cheese Baguette法包够热又脆口,软芝士个量都算多,又够香。巴马火腿份量都几多,咸咸地,夹埋d软芝士又几好食㖞。小小沙律菜伴碟,都算新鲜。 见到话加多$30有香煎鹅肝都几大旧下,香味十足,有少少膻味,咁先好食 健康心情早餐全日早餐咁,大大份有水波蛋,咬落爆黄,好食。慢煮鸡胸唔鞋口,鸡胸最怕煮到鞋到死。蕃茄沙律、牛油果,食落新鲜,牛油果够哂健康,劲香口,似食紧三文鱼味。烤杂菇:牛油炒过,好香。干果麦片时令水果,都唔错,哈密瓜够甜。 饮品:叫左要Ice Caffè Mocha 同Flat White 人手冲,又有拉花,咖啡又够香浓,打卡able 甜品:柚子芝士蛋糕清新柚子味,仲有d,果肉。芝士味够浓,用牛油饼底,都几好食。 装修唔错,园林感觉,坐位宽敞,店员有礼貌又帮手。

拣左两个餐食
意式巴马火腿软芝士法包
法包够热又脆口,软芝士个量都算多,又够香。

见到话加多$30有香煎鹅肝
都几大旧下,香味十足,有少少膻味,咁先好食

健康心情早餐
全日早餐咁,大大份有水波蛋,咬落爆黄,好食。
慢煮鸡胸唔鞋口,鸡胸最怕煮到鞋到死。
烤杂菇:牛油炒过,好香。
干果麦片时令水果,都唔错,哈密瓜够甜。

饮品:
人手冲,又有拉花,咖啡又够香浓,打卡able

甜品
柚子芝士蛋糕

装修唔错,园林感觉,坐位宽敞,店员有礼貌又帮手。