同屋企人食生日饭😻咁就book左观塘依一间西餐厅😆食意大利菜 都见到吾少好评所以就试下啦 都几近地铁站架 行过去大概5分钟左右 入去到环境都ok 吾会太多人 几舒服🙆🏻咁我地四个人食首先点左系<黑松露浓汤$52 >这个黑松露浓汤真系正 好香菇味𥚃面有黑松露,牛肝菌,野菌,一齐整既浓汤😻仲会有配埋热热面包一齐食😻真系正之后就系<新鲜即开既生蚝>😻叫左吾同款试下 劲新鲜啊😻好有海水味😻屋企人都话正<脆炸香辣单骨鸡翼$78>叫左个小食😆炸得几香,有少少辣😁好野味啊热辣辣😻😻单骨食真系好方便🤗<芝士蟹饼💕>十分推荐💕好香浓芝士~外面个皮炸得脆卜卜😻吾会老 加上入边啲蟹肉劲多😻食落去个口感超正<凯撒沙律配温泉蛋$88 >(可配慢煮鸡胸或者烟三文鱼)💕依个都系几好食嘅~份量都几足平时咁既价钱但食到咁多野都几正😻几样野加起上嚟呢口感好丰富🙆🏻<西班牙式烧猪仔骨 $192>好惊喜!啲酱汁劲香劲好食💕入口嫩滑,满口肉汁,劲juicy🙆🏻💕😻吾会干。味道方面,酸酸甜甜,好鬼醒胃!非常值得去试☺️😻<芝士

咁我地四个人食首先点左系<黑松露浓汤$52 >

<西班牙式烧猪仔骨 $192>
非常值得去试☺️😻
西班牙式烧猪仔骨

<芝士pizza👍🙆🏻>
依个Pizza正呀,劲重芝士味,咬落去好脆😻🙆🏻
芝士pizza

<24意大利圣地牙火腿$112>
呢个真系好正😂切得好薄👍食落去个感觉好香😮一试就知系好野
24个月意大利圣地牙火腿

<西班牙辣肉肠炒卷菜>
呢个几特别,平时系出面好少食到,三样嘢陪起上嚟呢真系好夹,食落去个口感好丰富。
西班牙辣肉肠炒卷菜

<手制意大利粉>
意大利粉呢真系好特别,系有师傅呢亲自制造嘅,呢个系樱花虾煮成既汤汁,好重龙虾汁味道,劲似饮紧龙虾汤,真系无得输!😂食落去个感觉呢同食平时啲意大利粉好唔同,几有咬口!
手制意大利粉

<半边龙虾>
呢个呢焗出嚟真系好好食,肉质唔会老,加上芝士嘅香味,食落简直一流,得半边唔够喉。
半边龙虾

整体而言,想不到地点在工厦,能够识到高质素嘅西餐,服务同环境都唔错,值得下次再黎过。😆👍
食物:9/10
环境:8/10