2024-10-01
店名: Flames 地址: 观塘鸿图道51号Two Sky Parc地下1号舖观塘站A2出口,行9分钟环境: 4.5/5价钱: 4/5味道: 4/5观塘有好多cafe/西餐厅,朋友就想拣间可以坐得耐啲,环境又唔错,就见到呢间好多人推荐👏🏻,到星期六夜晚食饭时间已经见到好多人喺入面都好full🙌🏻,装修几靓,个人认为好适合情侣或者朋友闺蜜👭🏻,千祈唔可以错过😍葡式香辣烧春鸡配薯条 ❤️❤️❤️❤️❤️$248葡式鸡调味唔会过咸🐔,食落去啖啖肉,入面有两大嚿,外皮香脆,内里充满肉汁,鸡肉亦保持香滑,薯条粗幼度适中🍟上菜时热辣辣即点即炸,食落去好香脆✌🏻慢煮鸡胸车厘茄香草酱扁意粉❤️❤️❤️❤️$128呢个意粉有惊喜呀❗️口感唔会过淋,硬度适中。鸡胸肉唔会嚡🐔配搭车厘茄感觉好清新🍅香草酱味道唔会过浓。如果你系钟意冇咁重口味,呢个就好推荐你✌🏻Mango Tango Smoothie ❤️❤️❤️❤️❤️$78呢个一上黎,就完全吸睛👀份量大大杯🍨上面亦都有cream,每一啖都充满奶香味同埋芒果🥭,而且饮落去亦都酸酸甜甜,整体嚟讲唔会过腻😻
地址: 观塘鸿图道51号Two Sky Parc地下1号舖
观塘站A2出口,行9分钟