2017-10-10
同朋友系观塘行到咁上下见肚饿,去到呢间LM CAFÉ都算出名,一来够多选择,二来够经济,价钱又唔算贵下午一黎到都已经好多人,等一等左冇耐就入得,拿拿声叫番几样野黎医肚!朋友叫左个咖哩吉列猪扒,咖哩汁好多,味儿少微,吉列猪扒炸得脆口而且好大块啊,一啖猪扒一啖饭都够,超级饱肚而我就叫左个铁板杂扒,有睇有鸡扒有西冷有薯条呢D,鸡扒西冷肉够嫩滑,肠仔肉唔会太咸,炸带子炸得香口,另外薯条可能因为比D汁浸左阵所以林林地,不过都好食,加埋上面只太阳蛋,流心效果一流,好好食,呢份同样份量都好多,一个人都够哂饱冷气有少少冻,饮番杯热野,当堂暖哂,不过人太多,都不好意思坐太耐有时得闲冇野做过黎食下野都好,大把选择,三五时食都唔会怕厌啊!