2023-03-13
澳洲式西餐厅 Flames🇦🇺Weekend 食个chill brunch🍽味道唔错、上菜快、座位宽敞,嗌brunch set可以免费redeem kid meal,唔怪得好多家庭客😆👷🏻♀️戴番个头盔,唔系专业foodie,纯粹个人主观分享🙏🏻—————————————————————————🍴Flames (保华企业中心) (观塘)📍观塘鸿图道51号保华企业中心地下1号舖—————————————————————————💁🏻♀️主观记录(记录下自己食咗啲咩落肚🤪)1️⃣葡式烧鸡扒汉堡配薯条 $128 👉🏻包有烘过😍鸡扒超厚,朋友话似有奥尔良鸡扒🤣薯条热辣辣,系我钟意嘅粗薯条,好味😋朋友话有shake shake薯条辣粉嘅味道🤣不过薯条好似越食越咸🤔2️⃣ 炸鱼薯条配他他酱 $128 👉🏻炸鱼有成个前臂咁长🤩炸衣薄,食得出鱼味,唔似雪藏鱼,质地实净,加埋个他他酱好味😋3️⃣意式杂莓热松饼 $98👉🏻之前去Melbourne cafe hopping 嘅回忆返晒嚟🥹都系咁样嘅配搭😍Pancake薄身,软软糯糯,有蛋香味🤤加埋ricotta cheese, maple syrup, almond,
Weekend 食个chill brunch🍽
—————————————————————————
🍴Flames (保华企业中心) (观塘)
📍观塘鸿图道51号保华企业中心地下1号舖
—————————————————————————
💁🏻♀️主观记录(记录下自己食咗啲咩落肚🤪)
1️⃣葡式烧鸡扒汉堡配薯条 $128 [brunch set 包汽水/茶]
2️⃣ 炸鱼薯条配他他酱 $128 [brunch set 包汽水/茶]
3️⃣意式杂莓热松饼 $98
👉🏻之前去Melbourne cafe hopping 嘅回忆返晒嚟🥹都系咁样嘅配搭😍Pancake薄身,软软糯糯,有蛋香味🤤加埋ricotta cheese, maple syrup, almond, berries食,正😆
_
💡钟意我哋嘅分享,记得:
❤️Like
💬Comment
🔖Save
📲Share
_
#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodieblogger #hkfoodporn #hkfoodies #hkfoodshare #hkfoodig #香港 #香港美食 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港美食地图 #香港美食推介