(非会员)
见佢今日第一日开张就谂住去帮衬下,睇佢D装修都唔错,坐落都几舒服,今日仲有个刨冰送,仲几好味添,虽然埋单计2个人都要百几蚊,但佢地D出品都唔错,我食个咩炒粿条(好似河粉咁)都几好味好香,但系佢地D服务真系认真差,个个都好似冇受过训练,问佢呢样又话唔知,问佢果样又话唔识,都唔知D经理有冇训练过佢地,不过细果D唔识野我唔怪佢,但我最憎果条咁o既阴阳怪气四眼田鸡,佢好似唔知有客坐佢侧边咁,有个o靓妹走埋去同佢讲,"个客想要个唔知乜乜饭,但厨房话暂时未有,咁应该点做?"点知果条阴阳怪气话:"个客话要咪叫厨房求其用Dxx炒比佢啰!D客识鬼食咩!!",话我顶佢个肺,呢条友我睇佢都应该都系大职位,个个忙到不得了佢重可以坐响度大摇大摆又亚之亚左当D客系傻仔咁哗!!大哥!!有几枱客坐响度你都咁讲野,我就好唔like嘞!下次有冇返转头真系谂过先嘞!!
2010-05-04