2021-07-24 33 浏览
观塘优质汉堡楼上小店朋友响观塘区返工 约观塘区放工后食晚餐拣左呢间响富利工业大厦一楼嘅楼上餐厅Burger 专门店. 上到去餐厅环境不错 门口安排坐位侍应很有礼 😀看看menu 有多款汉堡可供选择bbq素菇堡渔夫之堡 软壳蟹堡 ⋯等等 今次都系拣咗最传统嘅汉堡 店之名嘅Fratelli Burger~有煎蛋、烟肉 同手打安格斯牛肉蕃茄同生菜手打安格斯牛肉好有肉汁 绝非连锁快餐店可以相比。蕃茄同生菜都好新鲜 薯条亦炸得好香脆除咗Burger 我地重点多咗一碟黑松露软壳蟹意粉🍝 估唔到burger专门店 整pasta一样咁好味 意粉嘅黑松露忌廉汁 非常重黑松露香味汁份量刚好 唔会过量 ,有一整只炸软壳蟹喺面卖相好看又香脆可口同分别每人点了一杯饮品白桃乳酸 杯子长身好靓 有桃子装饰 乳酸加梳打水搅匀甜到刚好 又酸酸地 配burger 好啱朋友点既百香果梳打亦好fresh 啱晒咁热嘅天气解渴。 重有 free wifi提供 好贴心💛💛💛💛💛地址:观塘骏业里6号富利工业大厦1楼C室
观塘优质汉堡楼上小店

朋友响观塘区返工 约观塘区放工后食晚餐
拣左呢间响富利工业大厦一楼嘅楼上餐厅
看看menu 有多款汉堡可供选择bbq素菇堡
渔夫之堡 软壳蟹堡 ⋯等等
今次都系拣咗最传统嘅汉堡 店之名嘅
Fratelli Burger~
有煎蛋、烟肉 同手打安格斯牛肉蕃茄同生菜

汁份量刚好 唔会过量 ,有一整只炸软壳蟹喺面
卖相好看又香脆可口
同分别每人点了一杯饮品
朋友点既百香果梳打亦好fresh 啱晒咁热嘅天气解渴。
重有 free wifi提供 好贴心💛💛💛💛💛

地址:观塘骏业里6号富利工业大厦1楼C室