2022-12-16 399 浏览
Lunch Time成日经过都见到好多人排队,今日收工去试下咩料先~好彩冇咩人都唔洗等位见佢推出左新既圣诞套餐($68)有饺子有肉有饮品,我地都叫左1set试试佢💙当日老板娘仲话可以拣煎牛舌,平时就提供猪扒或者猪肋条,想食牛舌就要睇下好唔好彩啦~牛舌煎得岩岩好,肉质鲜嫩,佢地仲有提供调味料可以就番自己既口味套餐最后拣左生煎5只栗米饺!其实我系栗米控💙饺子里面大大粒栗米,绝对系真材实料架!皮薄馅靓,外皮煎得好香脆,热辣辣食就最正!配埋各款日式饮品真系一流~顺带一提呢个套餐女士食岩岩好,如果男士叫就可能要额外再加饺子啦另外仲叫左15只水煮冬菇饺,同栗米饺一样都系皮薄馅靓,都未咬开就已经闻到好香冬菇味💙不得不提既系佢个辣既酱料!!个人认为好出色,小辣既程度,配埋个醋岩岩好,我谂食多10只都唔系问题!