2024-08-22
2005 浏览
今日嚟到距离观塘港铁站步行几分钟嘅工厦揾食. 之前听同事系咁盛赞呢度啲汉堡扒, 话系汉堡扒界天花板, 可以媲美「挽肉と米」, 仲要限量供应, 听到我最后都系嚟咗. 一入店内, 环境简约舒适, 令人放松. 店员热情地为我哋介绍每款酱汁同配料嘅味道, 感觉贴心🥩招牌手打和牛汉堡 兰王蛋饭 配 日式泡菜秘制汉堡汁和牛系澳洲和牛, 厚厚嘅汉堡扒口感松软, 成个套餐单睇卖相就已经令人惊艳! 橙黄色嘅流心兰王蛋送饭一流✨当我用匙羹慢慢督开只兰王蛋, 浓浓蛋液即刻流出嚟🫰🏻咬落去油脂香味满满, 伴随蛋汁同饱满的日本米, 真系令人陶醉. 再加上酸甜带柚子味嘅秘制汉堡汁, 口感层次分明, 美味无比✨绝对值得试🫰🏻💛个人必食推介: 招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭返食指数: 🥑🥑🥑🥑(5🥑满分)#招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭 ($128)______________________________📍 牛霸王(观塘)观塘成业街19-21号成业工业大厦1楼26号舖#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #
🥩招牌手打和牛汉堡 兰王蛋饭 配 日式泡菜秘制汉堡汁
💛个人必食推介: 招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭
返食指数: 🥑🥑🥑🥑(5🥑满分)
#招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭 ($128)
📍 牛霸王(观塘)
观塘成业街19-21号成业工业大厦1楼26号舖
#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #成业街 #成业工业大厦 #观塘 #食好西 #DE九龙篇 #香港美食 #牛霸王 #观塘美食 #观塘必食 #观塘餐厅