呢日喺观塘放工 经过呢间式餐厅 就入咗去同友人叫个二人前套餐食晚饭 套餐都包咗几多嘢食㗎杂锦刺身三文鱼 鲷鱼同埋虎虾刺身 每款刺身都有两片😗 可以同友人一人一片 我就最钟意三文鱼刺身 因为大大片 够晒厚🐟豆腐沙律呢个麻酱沙律面头仲有啲豆腐粒🥗 清清地系一个几好嘅前菜 茶碗蒸蛋热辣辣食 味道唔错 蒸蛋非常嫩滑🥚 入面仲有冬菇 鸣门卷同埋大量嘅蟹柳 真系够晒足料🤓串烧呢个系厨师发办嘅串烧 呢日系鸡胸软骨 鸡软骨 同埋猪腩肉🐷 鸡软骨同埋猪腩肉两款都好Juicy 比较特别嘅系有鸡胸软骨🙈 咬落口都真系几爽杂锦天妇罗大虾天妇罗 甜薯 番薯同埋南瓜 天妇罗嘅外皮唔算好厚 同埋大虾好弹牙🍤 一份有齐五样野鸡扒乌冬一人一碗弹牙嘅乌冬 再share一块汁烧鸡扒🐥 鸡扒嘅外皮烧得好香脆 鸡扒嘅肉质又够晒软腍 如果份量再多啲就好啦😛雪糕呢日嘅雪糕口味有云呢拿 椰子同埋海盐口味可以选择 我哋拣咗椰子同埋海盐口味🍦 个人比较钟意椰子口味 味道香浓 有特色特饮套餐仲配两杯特饮 冻柠乐 夏天真系好啱饮啲凉浸浸嘅可乐🥤 柠檬百香果梳打 呢个酸酸甜甜好Fresh 一样系夏天嘅好推介呢间餐厅仲有啤酒无限时任饮嘅活动🍻

杂锦刺身

鸡扒乌冬

雪糕
雪糕

特饮

呢间餐厅仲有啤酒无限时任饮嘅活动🍻 下次同朋友可以过嚟呢度happy吓