2023-03-05 370 浏览
我真系好钟意去海潮食堂食嘢 😂 每隔一段时间一定瘾起 🙈 所以又系时候食手撕鸡通了 😍手撕鸡拼五香肉丁麻辣捞通粉水准依然喺度!😍 手撕鸡同五香肉丁超级多,麻辣汁同葱油配合得好好,呢个系必食 🤤虾条拼鸡翼麻辣捞陈村粉呢个系叔叔见我地谂唔到食乜帮我地决定嘅 😂 佢会问你食唔食辣、想食边样配料同埋面去 generate 出黎 🙈 估唔到陈村粉咁捞又真系几好食 😍 虾条同鸡翼都好香脆,唔错 👍🏻椒盐炸烧卖呢个都系名物黎 👍🏻 香脆椒盐炸烧卖配合佢地嘅辣酱,惹味到一个点 🤤魔鬼菜心胡椒粉肉碎汤浸菜心,味道好浓,连平时麻麻哋菜心嘅我都食到停唔到口 🤣冻啡乐我见到好多人叫所以我又叫 😂 将可乐倒入斋啡入面,头几啖觉得有啲似跌打酒 😂 但越饮系越顺嘅,似可乐版 Coffee Tonic 🙈 不过我钟意啡味多 d,所以呢个都系试下就算了 🙈呢度水准真系好稳定,每次黎都系咁好味道!而且餐厅好有人情味,叔叔都会撩下你倾计问下味道点,所以佢依然系我观塘嘅 canteen 😎

手撕鸡拼五香肉丁麻辣捞通粉

虾条拼鸡翼麻辣捞陈村粉