2023-12-06
The Flame bar and restaurant 🌟煎三文鱼柳阔条面配蕃茄忌廉汁🌟串烧拼盘🌟黑松露忌廉汤🌟Wild berry orange squash今日lunch唔知食咩好,行过一亚太中心见到有间新开嘅餐厅Menu选择又几多,咁就喺呢度食个lunch啦。因为最近有啲冻,所以我一坐低就order咗个黑松露忌廉汤。忌廉汤好香浓有又热辣辣,仲会有个餐包送,都几唔错。Main course 方面我叫咗一个三文鱼阔条面同串烧拼盘。三文鱼阔条面系配咗蕃茄忌廉汁,好多Cherry Tomato,个source 唔会过酸,配上煎得外脆内嫩嘅三文鱼柳系咁食都唔会厌。串烧拼盘方面有三款,分别系烧大蒽鸡肉、烧菠萝同埋烧五花腩,三款串烧都大大串,而且好得意,用咗个迷你烧烤架吊住啲串烧,好igable ar。
🌟煎三文鱼柳阔条面配蕃茄忌廉汁
🌟串烧拼盘