2023-02-24
今日放假🏖去左观塘海滨relax放下空,饿饿地去左附近揾食😋呢个充满日式装潢嘅店即刻引起我嘅注意力😎地方又大,坐位又舒服,仲有成大块落地玻璃窗🪟令人心情舒畅🥰Lunch time点左两个set再加五点刺身,食到好满足离开🤤豚肉生姜烧 $98份量颇多,有一大碟😋豚肉爽口又够弹牙,而且姜汁及洋葱好够味,令到豚肉入口更惹味🤤寿司8点定食 $138有成八款唔同寿司🍣全部都好中我心😍😍寿司饭大小适中,而且食材又够新鲜👍加埋佢跟餐嘅前菜沙律、炖蛋及面豉汤,非常饱肚😋剌身拼盘5种 $268五款刺身分别系真鲷鱼、三文鱼、吞拿鱼、帆立贝、油甘鱼,全部都非常新鲜🥰三文鱼非常肥美、吞拿鱼肉质细嫩,帆立贝亦好鲜甜😍📌 矶の水产 (观塘)观塘海滨道133号万兆丰中心地下3号舖#水产 #日式料理 #hkfoodie #japan #刺身 #日式定食 #观塘 #美食推介 #观塘美食 #观塘海滨 #kwuntong
豚肉生姜烧 $98
寿司8点定食 $138
有成八款唔同寿司🍣全部都好中我心😍😍寿司饭大小适中,而且食材又够新鲜👍 加埋佢跟餐嘅前菜沙律、炖蛋及面豉汤,非常饱肚😋
剌身拼盘5种 $268
📌 矶の水产 (观塘)
观塘海滨道133号万兆丰中心地下3号舖