2022-05-29 137 浏览
做完运动约咗朋友仔食lunch ,拣左小火焰,因为就脚同埋见到都有唔少学生OL黎帮衬,最重要系近mrt站,系apm出口,向牛头角方向行两三分钟就到。试左Bang bang 薯条🍟,呢个小食绝对值得推荐嘅,因为芝士酱好好食,而且即叫即炸,好难得我地食到最后d 薯条都仲系脆嘅,冇淋到,我个拣饮择食个嘴刁既fd都大赞。甜品我就拣左炉板烧布朗尼,上到枱个样都几靓,好打卡able ,因为旧brownie 下面有个炉仔,细火咁warm 住,暖暖哋好食,吾会㶶。上面嘅雪糕就preset 左云呢拿口味,冇得拣,不过就要快啲食,唔系有火温住好快就溶。另外,我地仲叫左个蛋卷,份量吾少,材料丰富,有蛋有紫菜有蟹籽,蛋够moist有蛋味,蟹籽份量都吾少,中间仲有少少饭,够饱肚,哈。外卖自取仲有折,下次试下先。

外卖自取仲有折,下次试下先。