2024-03-25 204 浏览
今日去咗观塘食饭!仔仔生日,佢劲钟意食朱古力,就黎呢间野食😎💥儿童限定 朱古力火锅。🍫朱古力火锅劲多配料。有生果棉花糖,手指饼。提子超大粒!提子点朱古力都系第一次! 哈哈好似贵族咁💍我个仔都食得好开心!🐱溶咗嘅朱古力真系超正囝囝都忍唔住系咁舔个匙羹!我仲同佢讲你唔好舐晒啲朱古力🐶啦可以用嚟掂啲嘢食㗎哈哈!餐厅🎏都10分贴心,每个小朋友入场都有玩具送🛍️我个仔仔就有呢个啪啪啪手嘅玩具啦哈哈哈佢真系超开心呀,见到佢咁开心我都感到非常恩惠!餐厅都几多gimmick㖞,除咗小朋友玩具大人都仲可以抽奖添抽咗嘅优惠可以即刻食用🌞!超正,抽到新鲜白鳝烧完出嚟之后白鳝啖啖肉又唔大多骨好味!今晚食咗劲多串烧啊,有👨‍👨‍👧‍👦金沙骨啦车厘茄啦烟鸭胸仲有多春鱼!晚市每位送鲍汁花菇鲍鱼炆鹅掌。🙎🏽‍♀️鲍鱼超弹牙鹅掌好腍朔晒啲汁Yummy Yummy。浦烧饱鱼一只 + 珍宝帆立贝一只。今日仲玩埋抽奖。好好彩㖞,抽到鲍鱼同埋帆立贝!超大只