2024-04-11
人气爆棚 日日都排长龙的观塘超出名cafe(不设订位)想试超~~耐~~~但晚市失败过两次 实在太多人了呜´д`)呢次醒啦!平日2点几黎 唔洗等位 直入!!好幸福呀!!〃🍰原味熔岩梳乎厘班戟 $86 +Movenpick 雪糕 $42今次黎就系为左pancakeヾ(´︶`*)ノ熔岩式嘅流心忌廉真系好啱打卡班戟睇片都睇得出有Q弹~
原味的忌廉奶蛋香100分!!!必定要回访!!!唔算太甜 2个人share可以轻松清碟 (可能可以食多个 〃🍽️明太子忌廉大虾炖饭 $148橙色果碟~虽然其貌不扬 但系好食不过因为啖啖都好creamy食到最后会有点腻 〃🍽️松露薯条 $68松露调味沙律酱 完全系无法抗拒´д`)好好食 不过就无咩特别 似系平时cafe都食到的预期口味〃🧋朱古力忌廉碎冰|鲜奶绿茶碎冰 $44/杯因为本人系唔饮咖啡的所以好感动呢间Cafe有好多好多的非咖啡类选择🥹🤍 两杯碎冰都好好饮 唔算太甜 好香朱古力味/绿茶味 配pancake超夹!〃佢哋而家开左姊妹店都系观塘~主打窝夫 不过我就暂时未试过 下次去!但暂时呢间本店 个人是决定必须要再来的🤍
想试超~~耐~~~但晚市失败过两次 实在太多人了呜´д`)
呢次醒啦!平日2点几黎 唔洗等位 直入!!好幸福呀!!
今次黎就系为左pancakeヾ(´︶`*)ノ
熔岩式嘅流心忌廉真系好啱打卡
班戟睇片都睇得出有Q弹~ 原味的忌廉奶蛋香100分!!!必定要回访!!!
唔算太甜 2个人share可以轻松清碟 (可能可以食多个
🍽️明太子忌廉大虾炖饭 $148
橙色果碟~虽然其貌不扬 但系好食
不过因为啖啖都好creamy食到最后会有点腻
🍽️松露薯条 $68
松露调味沙律酱 完全系无法抗拒´д`)
好好食 不过就无咩特别 似系平时cafe都食到的预期口味
🧋朱古力忌廉碎冰|鲜奶绿茶碎冰 $44/杯
因为本人系唔饮咖啡的
〃
佢哋而家开左姊妹店都系观塘~
主打窝夫 不过我就暂时未试过
下次去!