餐厅: 香格里拉米線專門店
资讯:

2024-06-04 2279 浏览
今日都系使用外卖平台嘅外卖自取,因为好多餐厅都有六折优惠😋咁啱就见到香格里拉米线有六折优惠,所以就试吓。因为讲起米线平时都系食谭仔多。咁我就拣咗佢香格里拉米线套餐,可以试尽佢咁多款菜式。咁价钱方面,六折折实个价系$43.8。算系比较经济实惠,但系如果真系去食嘅话就好似要60几蚊。味道方面,我选择咗蕃茄汤底,虽然佢嘅汤底好好味,啲米线都浸得好入味,但系好似感受唔到蕃茄嘅味道,所以喺度失咗分。而佢啲配料就系不过不失,配𩠌包括鸡肉、腩肉等。而讲起佢嘅猪膶方面,相对份量就比较细,希望佢会喺份量方面改善。总括而言,呢间系值得返去嘅米线舖,因为汤底真系好入味,(虽然冇蕃茄味)😂😂,下次试吓其他汤底先。

咁我就拣咗佢香格里拉米线套餐,可以试尽佢咁多款菜式。