2022-08-10
观塘隐世饺子店🥟------------------------------💛白菜拼韮菜水饺(薄皮)-💵50(12只)水饺皮好薄🤩可以望到好明显嘅馅料🥟由日本鹿儿岛黑豚肉整成嘅饺子🤤只只都好有味😍5洗点酱汁都好好食🥰一咬落去好juicy🙈试完原味之后 可以试吓点饺子汁同埋辣酱👀小篇认为会令饺子不一样的味道🥸两款饺子都不错👍🏻白菜饺嘅鲜甜会更胜一筹👏🏻💛生煎粟米饺(薄皮)-💵58(10只)一嚟到就好香😽一咬落去个口感好好🤙🏻有香脆嘅外皮同埋甜甜嘅粟米🌽再配自家制嘅辣椒酱🌶️好good🤤好有自己屋企食嘅感觉🤩------------------------------🤤好味度:8.5/10🧚🏻回头率:7/10蒲公英和牛专门店 (观塘)🇭🇰观塘开源道60号骆驼漆大厦3座1楼F室#观塘美食 #观塘 #饺子 #白菜 #猪肉 #粟米 #和牛 #三文鱼 #美食 #人气美食 #情侣好去处 #台湾 #香港 #美食 #香港美食 #吃货 #观塘好去处 #食好西 #香港好去处 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #hkfoodblog
💛白菜拼韮菜水饺(薄皮)-💵50(12只)
💛生煎粟米饺(薄皮)-💵58(10只)
🤤好味度:8.5/10
🧚🏻回头率:7/10
蒲公英和牛专门店 (观塘)
🇭🇰观塘开源道60号骆驼漆大厦3座1楼F室