2021-12-24
1️⃣ 黄金咸蛋脆鸡(半份) $148 🤍5/5🌩 份量超多🤩2个人叫左半份share都食到好full😌🌩 外皮炸得好脆好出色🌟🌟而且肉质嫩滑,就算食下食下凉左都依然keep到咁脆♥️🌩 咸蛋均匀沾满每一只鸡,食落好香口又唔会过于油腻🤣🤣2️⃣ 芝士蛋熔岩泡菜炒饭 $138🤍3/5🌩铁板上热辣辣咁上,蛋嘅份量好多,要即刻搅呀如果唔系啲蛋好快就熟晒😆🌩 芝士都唔少🤣做到拉丝效果🤣🌩 泡菜少少辣几惹味(我唔食得辣都接受到🤭),亦解到芝士嘅腻😌😌3️⃣ 鲍鱼人参鸡汤 $168 🤍4/5🌩鸡汤非常浓郁,天气冻冻地饮完成个人暖返晒🥰🌩鸡肉系原只大大只鸡脾,轻松夹到啖啖肉出嚟,而且炖完汤都肉质嫩滑🤩🌩鲍鱼亦原只连壳上好新鲜😋 🌩 人参方面好多条好足料👍🏼除此之外仲有金菇、冬菇、粉丝等伴菜🤣4️⃣Heineken monster $88 🤍4/5🌩Heineken益力多配青柠🍋🌩第一啖饮落系微酸嘅青柠果汁🥤啤酒味随之涌上🍻得5%但系啤酒味都几出,啱晒啲小酌一杯嘅朋友
🌩 份量超多🤩2个人叫左半份share都食到好full😌
🌩 咸蛋均匀沾满每一只鸡,食落好香口又唔会过于油腻🤣🤣
2️⃣ 芝士蛋熔岩泡菜炒饭 $138🤍3/5
🌩 芝士都唔少🤣做到拉丝效果🤣
3️⃣ 鲍鱼人参鸡汤 $168 🤍4/5
🌩鸡汤非常浓郁,天气冻冻地饮完成个人暖返晒🥰
🌩鲍鱼亦原只连壳上好新鲜😋
4️⃣Heineken monster $88 🤍4/5