#foodchaser_hk📌同区美食#foodchaserhkkwuntong📌同类餐厅#foodchaserhkcafe📌同款美食#foodchaserhkjapanese#foodchaserhkcoffee✨✨✨✨✨✨✨✨✨📍观塘 Wabi Sabi Coffee 侘寂珈琲🥳🥳🥳呢间cafe最大嘅特色系佢有个榻榻米可以坐🤣🤣🤣呢排冇得去旅行😭😭😭餐厅日式嘅设计,感觉自己好似去咗旅行咁😝😝😝🥰不过老板话而家疫情缘故,榻榻米暂不开放,唯有当住背景打住卡先🥰🥰⛩⛩⛩✨✨✨✨✨✨✨✨✨🍽Mentaiko Spaghetti $110明太子意粉🍝🍝🍝啲意粉有种住家嘅感觉🏠🏠🏠👍🏻👍🏻整体味道偏淡,如果唔想食意粉咁重口味嘅啱晒你😆😆😆✨✨✨✨✨✨✨✨✨食物味道:⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务环境:⭐️⭐️⭐️⭐️📍 Wabi Sabi Coffee 侘寂珈琲 (观塘)店舖地址:观塘观塘道396号毅力工业中心4楼C室营业时间:星期一至六 1100-1800星期日及公众假期 全日体息查询/预约电话:25111929服务费:🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️**最新营业时间改动建议各位foodchasers出发前
#foodchaser_hk

🍽Mentaiko Spaghetti

食物味道:⭐️⭐️⭐️
打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务环境:⭐️⭐️⭐️⭐️

📍 Wabi Sabi Coffee 侘寂珈琲 (观塘)
店舖地址:观塘观塘道396号毅力工业中心4楼C室
营业时间:
星期一至六 1100-1800
星期日及公众假期 全日体息
查询/预约电话:25111929
服务费:🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
**最新营业时间改动建议各位foodchasers出发前主动向店主查询🥰🥰🥰

#观塘美食 #观塘cafe #观塘好去处

#美食 #香港美食 #香港好去处 #打卡 #拍拖好去处

#hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #foodphotography #instafood #eeeeeats #forkyeah #foodintheair #foodinspiration #delish #eating #eatingfortheinsta #elle
2022-01-14