2019-08-05 1804 浏览
依间店唔算起眼🙂,但以湾仔地区黎讲,日本餐价钱算水平位🙂 由于自己真系好中意食三文鱼😍,所以今次同朋友去食,我拣左食角切三文鱼饭🥰😋等上餐时间就比较耐啲🤔,叫完个餐,都成20分钟先上到个饭🙄 饭既份量就比较多😎,同埋依间啲饭比较硬身,唯一同平时食既唔同,就系依度啲鱼生饭佢地会沟埋啲姜丝,所以对于我朋友黎讲佢就麻麻地,因为佢唔中意姜,但我就冇所谓🤣,只系觉得啲饭比较硬😥同埋佢三文鱼切晒粒粒咁,其实比较饭既份量就有好似少左啲,饭就占左8成,三文鱼粒卡大约2成,三文鱼子就正常份量,可能一分钱一分货啦😥😅,同埋饭太多令到成碗饭好似好干,冇咩味咁,就变左我要落鼓油黎沟饭食🙄以$100内就食到日本餐既价钱,又食得饱,又包埋汤,都算抵食既,不过味道就麻麻地😅
依间店唔算起眼🙂,但以湾仔地区黎讲,日本餐价钱算水平位🙂

等上餐时间就比较耐啲🤔,叫完个餐,都成20分钟先上到个饭🙄

角切三文鱼饭