2015-10-02 661 浏览
天时暑热, 最适合饮杯冰凉既茶解渴, 一般台式珍珠奶茶又太甜太多奶好易肥... 所以就拣左试饮呢间呢一间D饮品都系以唔同, 除左每一款饮品都可接照你既要求去调教唔同分量冰与甜外......每一种饮品都以唔同既茶胆去调教.....ORDER完之后 企系店铺到等 其实佢都仲有好多茶叶 果茶卖 我地仲试饮左佢有一只人参热茶, 饮完 好甘口 一D都唔苦涩, 虽然好热 但饮完好舒服, 等左5分钟左右 就拎得饮品先讲一讲冰蜂蜜柠檬绿茶, 饮左一啖饮得出唔系蜂蜜味, 不过唔会过甜 覆盖柠檬同绿茶味 几好饮至于另一杯 百香果鲜橙绿茶   一饮 橙汁味较重, 类似果汁先生, 唔似鲜渣橙汁, 因为冇渣, 另外仲有一粒粒籽系个口到... 哦原来佢将百香果打碎去再MIX埋一齐 饮落去 好似冇左个茶味.. 不过都好好饮   冇所谓 下次会再试
下次会再试

2015-09-28
5 分钟 (外卖自取)
下午茶