餐厅: 普慶餐廳
资讯:

2021-11-10 1199 浏览
是日生日 想去逸东 buffet 好耐一于试吓早几个星期男朋友已经致电预订 职员话要去到 12 月头先有位 点知职员打嚟话有位放出嚟 所以可以预期出席期待咗几日 7:30pm 入座后即刻去攞嘢食首先攞咗啲热食大部份热食都摆咗好耐咁西兰花见到混杂咗啲摆到变晒色嘅 同新鲜嘅 (但硬梆梆)意粉摆到干晒水 见到都唔想攞煎鱼摆到硬晒最惊喜系烧味部电 叉烧肥肥哋又有浓边 油鸡好香好滑 逸东果然中菜最强冷盘方面生蚝新鲜 但味道都系普普通通 始终得一款生蚝 我觉得合理波士顿龙虾 法国蓝青口同翡翠螺都好新鲜 多肉又大大只好可惜食咗成晚完全见唔到有面包蟹出现三文鱼刺身一般般 太瘦 见佢摆喺雪柜旧三文鱼薄到 仲摆喺度切畀人吞拿鱼刺身普普通通带子同甜虾好鲜甜总结 热食方面总括完全唔及格 冷盘可圈可点食物质素唔值呢个价钱 以呢个价钱可以有更多好几倍嘅自助餐选择希望食物质素方面可以改善吓
是日生日 想去逸东 buffet 好耐一于试吓

期待咗几日 7:30pm 入座后即刻去攞嘢食
首先攞咗啲热食
大部份热食都摆咗好耐咁
西兰花见到混杂咗啲摆到变晒色嘅 同新鲜嘅 (但硬梆梆)
意粉摆到干晒水 见到都唔想攞

吞拿鱼刺身普普通通
带子同甜虾好鲜甜

总结 热食方面总括完全唔及格 冷盘可圈可点
希望食物质素方面可以改善吓
题外话/补充资料: 员工服务态度好好 位上冇放到免费特饮卷 问都冇问即刻畀番我 而且收盘速度好快
2021-11-09
庆祝纪念