2022-02-04
天水围站📍犀牛犀牛-放假冻冰冰又唔想出街,都系外卖最方便🧋起司薯饼卷饼套餐($46.5)朝早未食早餐,呢个卷饼份量比想像中大,呢个配搭好难会唔好食😹馅料就好似个名一样,起司同薯饼,如果可以有d酱汁会更惹味,之前去台湾食会有埋生菜,感觉冇咁腻🤪跟餐要左杯店舖推荐嘅冻伯爵欧蕾,因为第一次饮,唔知有几甜,所以叫左少甜(少25%),一饮落去极甜!建议大家下次要微甜(少75%)😹野饮用左明治奶,好滑,配埋伯爵茶香其实好夹,但因为太甜所以冇办法试真d😹(以上系女朋友意见,佢净左半杯比我饮,我都觉得好够甜😹,洗唔洗微甜就自行决定)起司蛋吐司套餐($40.5)可能我对呢个吐司有expectation,但黎到就好似啊妈细细个准备嘅芝士蛋夹面包😞有少少失望。如果面包有烘过,成个感觉会脆身好多,如果有埋酱汁成件事都会唔同左😹跟餐要左店舖推荐嘅冻爆谷奶茶,呢个冇得拣甜度,饮落冇味,好淡,打开个盖会闻到香甜爆谷味,但饮落冇味😹好极端啊妈咪🥲热春芽奶绿($21.75)呢个要左少甜(少25%),朋友加左4、5次水都话好甜,闻落好香,但甜到糖尿上脚,其实唔系好试得真个味😹系外卖app叫全单有75折,折左个价就ok嘅,
放假冻冰冰又唔想出街,都系外卖最方便🧋
起司薯饼卷饼套餐($46.5)
起司蛋吐司套餐($40.5)
热春芽奶绿($21.75)
系外卖app叫全单有75折,折左个价就ok嘅,原价就真系有d贵。
起司薯饼卷饼
起司蛋吐司