CHAGEE 霸王茶姬

2024-10-08 517 浏览
作为一个专业嘅吃货,有啲咩登陆到港就紧系要第一时间去排队买啦😎提提大家download CHAGEE HK手机app就可以减$3仲可以唔洗等,一去到就有拎🤙🏻好似我今日咁。今日要去探店既就系相信有翻去大陆食嘢既朋友都唔陌生既霸王茶姬,之前系大陆饮过佢地既经典+畅销款👉🏻伯牙绝弦$28,真系好清爽,同普通奶茶一啲都唔同,系茶味更加突出,就算饮完都唔会觉得好大负担,反而系好清爽🫶。虽然人头涌涌,但今日去都好顺利同一啲都唔会好挤拥,而且店员都十分主动,见到我拎住个电话想拎野饮就指示我系左边入口取茶🥤。🐒春日桃桃💰$34今日我拣呢杯系少女心满满既青云雪顶系列既春日蜜桃乌龙奶茶🍑夏天饮真系岩哂!佢用左闽南金观音同真实水蜜桃汁入茶,牛奶加乌龙茶搭配埋白桃风味奶油雪顶同无花果碎,口感丰富好有层次🥰。外加一提好sweet既系佢地会show埋每杯既kcal,咁样无论系做gym既朋友仔都可放心去享受奶茶既滋味💕

🐒春日桃桃💰$34

外卖自取